Kuchař/kuchařka
Stravovací provoz
Ranní/odpolední směny, 8,5h

Nástup ihned nebo dle dohody

Pracovní náplň

Kuchařka nebo kuchař  přípravuje a vydává stravu pro pacienty a zaměstnance nemocnice. Přípravuje a zpracovává suroviny a k ruce má pomocné kuchařky. Dále se stará o udržování čistoty a hygieny ve stravovacím provozu, včetně mytí nádobí a úklidu pracovních ploch.

Kuchařka nebo kuchař spolupracuje při prípravě pokrmů s nutričními terapeuty a dbá na soulad pokrmů s dietmíni potřebami pacientů.

Součástí práce je také manipulace se surovinami a hotovými pokrmy podle hygienických předpisů a spolupráce s ostatními členy kuchyňského týmu. 

Práce probíhá v 8,5hodinových směnách, střídavě ranních (od 6:00) a odpoledních (od 10:00), s pracovním víkendem 1–2x měsíčně.

Nabízíme

  • Platovou třídu dle dosažené praxe.
  • Osobní ohodnocení dle výkonu a schopností.
  • Pracovní stabilitu příspěvkové organizace.
  • Po zapracování možnost posunu na pracovní pozici kuchaře/kuchařky.

Benefity

  • Příspěvek na penzijní připojištění.
  • Příspěvek k životnímu jubileu
  • Dotace na závodní stravování.
  • Pracovní ošacení.

Všechny benefity

Požadujeme

  • Pracovitost – pečlivý a důkladný přístup k úklidu.
  • Spolehlivost – dochvilnost a zodpovědnost za svěřené úkoly.
  • Odpovědnost – dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů.
  • Zdravotní způsobilost – schopnost fyzicky náročné práce v nemocničním prostředí.
Vytisknout stránku Vytisknout stránku
Odpovězte přes formulář Pracovník/pracovnice, Stravovacího provozuVyplněním dotazníku dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů dle nařízení EU 2016/679.

Jméno a příjmení (povinné)

Telefon (povinné)

E-mail

Pozice (povinné)

Životopis

Další informace